Had nyerjen! / Let’s help them win!

Napi jócselekedetre invitállak titeket!

Csak 2 napunk maradt, hogy első helyre felhozzuk Bertie Gregory (és csapata) csodás kis online sorozatára a Wild_Life: Resurrection Island-et! Szavazzatok légyszi, légyszi! *angyali mosoly és pillarebegtetés*

Today is the perfect day for a little act of kindness!

Only 2 days left to help Bertie Gregory’s wonderful online documentary series, Wild_Life: Resurrection Island reach #1 at The Webby Awards! Vote pretty please!

HERE is the link to the travel & lifestyle cathegory where you look for the cute seal pup picture and follow the steps of voting. Don’t forget to click the verifying link in the e-mail that got sent to the provided e-mail address! And if you feel like you’re even cooler than just helping a great team win with your vote, you can vote from more than one of your e-mail addresses. Like I did… Like I pretty much raided the collegues’ office computers James Bonding (Snowdening?)  myself into their e-mail boxes and clicking the verification links I sent to their e-mail addresses. Nope. This is NOT cheating, it’s just a way of asking your friends to help.*

Megspórolom nektek a nyűglődést, hogy a sok nevező közt megtaláljátok a videót, IDE kattintva már a travel & lifestyle kategóriához juttok. Az öt nevező között a Wild Life: Resurrection Island-re kellene szavazni a zöld VOTE-ra kattintva. (Aki lusta olvasni (az úgysem olvassa el ezt sem), annak a cuki bébi-fókás kép a cél.) Egy majdnem egy perces kis ízelítőt lehet megnézni itt és ismét a zöld SIGN UP TO VOTE-ra kattintva az e-mail címeteket kell megadni,  egy legalább 6 karakterből álló jelszót  (ebből legalább egy karakter legyen szám), a jelszót meg kell ismételni, aztán a felső kis kockát kell X-elni, hogy működjön a folyamat. Az alsó kis kockát, ha bejelölitek, akkor feliratkoztok a hírlevélre – ez nem kötelező, én is kihagytam. Ismét zöld SAVE & CONTINUE. Itt még nem végeztünk, egyrészt, mert van még egy lépés, hogy a szavazat érvényes legyen. Másrészt, meg, ha még a szavazásnál is jobb fejek szeretnétek lenni, akkor innen facebookra és twitterre meg lehet osztani a szavazás hírét és lehet ösztönözni a barátaitokat, hogy szavazzanak ők is a Wild Life: Resurrection Island-re. Szóval, ekkora már valószínűleg megkaptátok a megadott e-mail címre a The Webby Awardstól egy megerősítő e-mailt. Nekem a rendszer blokkolta a képeket az e-mailben, amit jellemzően az e-mail felső sávjában egy kattintással fel tudtok oldani és akkor már meg is jelenik az ismét zöld VERIFY YOUR ACCOUNT. Erre kell kattintani, ami vissza is visz az oldalra és ennyi. A napi jócselekedettel meg is vagytok, érezzétek, ahogyan áramlik felétek az univerzumból a szeretet és elégedettség energiája. Na, de komolyan, nagyon köszi! ❤ 

I already have my ticket for the upcoming Bence Máté presentation and I don’t have a clue when or where I’ll have the chance to see Bertie Gregory present live, but my time will come. Thank you so much for helping with your vote (or voteS) and don’t forget that this is a way of supporting nature’s conversation… (bahh, almost…) conservation. Oh yeah, and don’t forget to actually watch the series, because it’s sooo GOOD! (the second link in the post. ;P)

A Máté Bence előadás jegyeimmel szemezek minden nap, bár addig még sok dolgom van, de várom nagyon. Bertie Gregory előadásra nem tudom mikor és hol jutok el, de klasszikust (Titust) idézve, ami késik, eljő. Addig pedig tényleg nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki egy (vagy több ❤ ) szavazattal, ilyen formán támogatja a természetvédelmet, mert ez bizony az. Ja! És ha már itt tartunk, nézzétek meg, amire szavaztatok, mert nagyon JÓ. (A bejegyzés második linkje. ;P)

xoxo Dorie

*  I must add that I only voted from those collegues’ addresses who agreed to it, so it’s pretty much the same as if they did the whole thing themselves.

Ezt pedig így extrának, mert jól sikerült. Én elég jót röhögtem magamon, nem tagadok meg tőletek sem egy kis nevetést.

“És nem csak azért, mert még mindig rajtam van a rajongó-görcs. Hanem, azért, mert elfogult vagyok, mint állat. Most gondolom, nem lepődtök meg, hogy ezt a mondatot eredetileg nem így terveztem befejezni. Viszont, az az igazság, hogy a versenytársak munkássága is király, de én azt akarom nagyon szeretném, hogy Bertie nyerjen.”

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s