Rajzok / Drawings 2015

naplemente rajz neon stabilo filc sunset drawinga la DorieVan nekem egy nagyon cuki, pici kis rózsaszín füzetkém. Az volt a terv, hogy 2015-ben telerajzolom. Jelentem, ez nem sikerült.

I’ve got this tiny, cute pink notebook. The plan was to fill it up with drawings in 2015. Well, I did not succeed.

És jelentem ez kb. tök hidegen hagy, mert így is sokkal többet rajzoltam, mint a korábbi években és ez nekem JÓ. 🙂 Semmi extra, de most jól megmutatok közülük párat. Ennyi.

And actually, I don’t mind it the least bit. Like, I’ve been drawing a lot more last year than previously and it was just pure good. They are nothing special, but I show you some fo them. That’s all.

színes amőba / amoeba neon colours stabilo filc drawing a la DorieJa, nem. Azért azt még hozzátenném, mielőtt bárki elkezd beszólogatni, hogy pinterest meg egyebek hatása érezhető néhol kevésbé, néhol erősen, de mihez kezdjen az ember lánya, ha nincs ihlet, de rajzolni akar. Vagy, amikor ezer éve nem rajzolt már és valahogy vissza kellene rázódni. Meg ugye, van ahol inkább a színezéssel voltam el, meg van, ahol nem ártana színezni…

Or, well, not. Before anyone starts to make remarks, some drawings might remind you of drawings you’ve already seen on pinterest. A girl needs some help, inspiration etc. when after a long time she sits down drawing again and doesn’t have a clue how to start it at all. And obviously sometimes I was just playing with the colours and I know some could bear some colours…

Meg, igaz, hogy a festészettel nem vagyok különösebben jóban, de azért Elspeth McLean szépséges szép pöttyözései annyira magával ragadóak, hogy ki kell majd próbálnom valamikor. Azért erre még készülök lelkiekben. Egyelőre azzal is kiegyezem, hogy hétvégén sikerült egy ilyet, amitől nem kapok sírógörcsöt, mint ahogy általában a festmény-próbálgatásaimtól szoktam.

Although I’m really not good with painting, from time to time I give it a try. Lately I’ve been really inspired by Elspeth McLean‘s dotting art and I will sure give it a try. Sometime. I’ll still have to prepare for it. So far I’m totally satisfied with this painting I managed to do this past weekend.

festettem egy ilyen fás valamit, egészen elfogadható XD woods painting a la DorieSzép rajzokat, festményeket, alkotásokat nézegetni is szeretek, szóval nem kell visszafogni magatokat.

I always like seeing nice drawings, paintings and other pieces of art, so if you feel like showing yours… ;P

xoxo Dorie

Hallgassátok, szeressétek: / Listen to: Pocahontas – Colors of the wind

Advertisements

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s