Asharti – Angel

werk Asharti Angel foto Farkas Beáta music video MakeUpDorie

photo: Farkas Beáta

Furcsa véletlenek sora vezetett odáig, hogy Asharti (Szabó Andrea) új videóklipjét én sminkelhettem. Örülök neki, mint majom a farkának, mert nem elég, hogy Asharti imádnivaló, a zene, amit csinál pont az én ízlésemnek van kitalálva, a stábtagok tök jófejek voltak, még azt is hagyták, hogy alkossak. Sajnos a sminkről igazán közeli kép nincsen, így a finom csipkés minta kissé elvész, de a Swarovski attól még pont úgy csillog, ahogyan kell neki.

A series of unexpected events led me to do the make-up for Asharti’s (Andrea Szabó) new music video. It just makes me so happy! It’s a thing Asharti’s a total sweetheart and I love the music she makes, the people at the shoot were just cool and the best thing is I was allowed to do creative make-up. Although there are no close-ups of the look, so the fine details of the lace pattern fade away, the Swarovskis keep on shining.

werk Asharti Angel foto Farkas Beáta music video MakeUpDorie

photo: Farkas Beáta

Ha valaki esetleg nem ismerné fel a nyelvet, amin Asharti énekel, nem kell aggódni. Nekem sem sikerült, szóval rákérdeztem és kiderült, hogy Asharti (mint sok más művész is) spirituálisan nagyon érzékeny, és ahogyan ő mondja „fentről kapja” a dallamokat és a szövegeket is, amiken keresztül egy holtnyelv elevenedik meg újra.

werk Asharti Angel foto Farkas Beáta music video MakeUpDorie

photo: Farkas Beáta

In case you’d wonder what language Asharti’s singing, I couldn’t recognize it either. So I just asked. And it turned out Asharti – just like a lot of other artists – is very sensitive spiritually. As she sais she’s getting her songs and the lyrics from above and she sings a dead language.

Tudom, tudom, mostanában őrülten trendi a spiritualitás és a megvilágosodás, erről nekem is megvan a magam véleménye, de ezt nem most és nem ebben a bejegyzésben fogom kifejteni. A lényeg, hogy itt és most senkit nem akarok/unk megtéríteni.

I know spirituality is quite trendy lately, I’ve got my own views on this topic too, but it’s neither the time nor the post I’m about to discuss them. I’m just presenting you a wonderful artist and the fruit of our co-operation.

werk Asharti Angel foto Farkas Beáta music video MakeUpDorie

photo: Farkas Beáta

Asharti éli a maga életét, megéli az álmait, kiteljesedik az intuitív éneklésben. Igazi nő, aki imádja a szép ruhákat és ékszereket, rengeteget mosolyog és óriásiakat lehet vele röhögni, miközben a legkülönbözőbb témákat boncolgatjuk a cukrászdában. És igen, megérdemeltünk egy adag édességet a forgatási nap végén. A diétás bejegyzéseket máshol tessék keresni.

Asharti’s living her own life, she lives her dreams and finds fulfilment in the intuitive singing. She’s a real woman who loves clothes and jewelry, keeps smiling and with whom you can have great laughs over any topic int he confectionery shop. And yes, we totally deserved our cakes at the end of the shooting day. If you’re searching for posts on diets, you’re reading the wrong blog.

Előadó, szöveg/ singer, lyrics: Asharti, Zene/music: Látó Richárd, Rendező/director: Gregus Dezső, Operatőr/camera: Németh László, Vágó/editor: Osztró Gábor, Jimmy Jib: Gregus Dániel, Video assist: Csiszár Dávid, Stylist: Kardos Katalin, Smink/make-up: Kácser Dóra, Haj/hair: Picúr, Továbbá/others: Dénes, Tesó

Igen, a szemfülesek teljesen jól látják a stáblistán az én ősHeidim nevét. Kati, mint stylist vett részt a forgatáson. Mondtam én, hogy jó kis csapat jött össze. Remélem, tetszik ez az „angyali sugallat”, így karácsony előtt. Terjeszteni ér! 😉

Some may have spotted the name Katalin Kardos on the list of credits. My primal Heidi’s been the stylist of the project. Have I told you how great team we had at the shoot? I hope you like this angelic song right before Christmas. Don’t forget, sharing is caring! 😉

xoxo Dorie

2 thoughts on “Asharti – Angel

  1. Pingback: Asharti – Flying | D for Diamond

  2. Pingback: Belépés | Szabó Andrea

Leave a Reply / Most szólj hozzá