Kedvenc Halloween sminkem / My fave Halloween make-up look

Nyerjünk versenyt! / Let’s win this contest!

Lehet, hogy láttátok már. Nem lenne meglepő. Két évvel ezelőtt egy halloween-házibulira készítettem ezt a sminket. Aztán annyira megszerettem, hogy neveztem néhány versenyre is. Például idén Katie Alves versenyére. Róla csak annyit kell tudni, hogy a munkáit már bőven azelőtt imádtam, mielőtt megtudtam volna, hogy ki az alkotójuk. Amikor kiderült, nem volt kérdés, hogy azonnal “lájkolom” a FB-ját és muszáj volt egy (két-három) esélyt adnom magamnak a Halloween versenyén is. Kíváncsian várom az eredményt, bár arra még várni kell…

You may have seen this before. It wouldn’t be surprising as I did this look for a Halloween party two years ago. But I like it so much I keep entering it to contests. Like into Katie Alves‘ contest. She’s just a supertalented, creative girl whose works I admired even before I learnt who did them. Then it turned out and there was no question of me liking her FB page and I couldn’t stand giving myself a chance (okay 3 chances) in her Halloween contest either. You can guess how happy she made me with her “So much awesome.” comment. 🙂 Cannot wait for the results …

Halloween night make-up

Ez a smink hozott már nekem második helyet, de szerintem több van benne. Ezért beneveztem a BH Cosmetics idei (2012) Halloween versenyére is. A helyzet bizony az – és erre nagyon büszke vagyok – hogy több, mint ezer (mármint 1000+ !!!) smink közül beválogatták a döntőbe! Innentől már csak a szavazatok döntenek és nagyon szeretnék felkerülni a dobogóra. (Igen, egyértelmű, hogy az első hely lenne a legszuperebb, de nem vagyok telhetetlen.)

This make-up look scored a second place already, but I believe there’s much more in it. This is why I decided to enter it to this year’s (2012) Halloween contest of BH Cosmetics. The thing is – and I’m very proud of it – from over a thousand (yes 1000+ !!!) entries my look got into the top 10. From now on only votes count and I’d love to make it to top 3. (Yes, obviously first place would be the real dream, but I’m not that voracious.)

Nem kell regisztrálni sehová, nem kell app-okat engedélyezni, csak átkattintani, megkeresni a sminkemet és adni rá 10-est. Aztán ugyanerre biztatni az ismerőseiteket és barátaitokat is.

Dora Kacser Halloween night

Dora Kacser – Halloween night
kattints a képre / click the picture

You don’t have to register anything anywhere, you don’t have to allow any apps, just click through to the contest, search for this look and vote it 10. Then please ask your friends to vote and share too!

Hogy miért? Egyrészt, mert ez a smink tökjó lett és megérdemli, másrészt pedig, ha szavazás után megnézitek, akkor látjátok, hogy az elmúlt versenyek dobogósai mind fent vannak az oldalon, de nincs közöttük egy magyar lány sem. És igen. Én nagyon szeretnék bekerülni abba a “dicsőség csarnokba”. (És súgja meg, aki tudja ezt hogyan mondom szépen magyarul.) Hazudnék ha azt állítanám a díjak nem érdekelnek, persze, hogy nagyon sokat segítene egy harmadik helyezés is, hogy a felszerelésem bővítsem, de azt hiszem kinőttem már abból a korszakból, amikor csak a díjak a fontosak.

Why? On the one hand, this look’s just cool and deserves to win, on the other, after voting have a look at the past contests top 3-s where there’s no Hungarian girl yet. And yes, I’d love to get into that “Hall of fame”.
I’d lie if I said I’m not interested in the prizes, because it would be awesome to win and it would help a lot with building my kit, but I’ve long grewn out of the state when I have my eyes only on the prize.

Remélem tetszik a smink. Szavazzatok és osszátok légyszi, már csak 4 nap van hátra  a versenyből. Ha pedig kedvetek támadna kísérletezni a sminkkel, akkor itt van egy kis segítség. Azoknak, akik nem értik az angol feliratot: a képek eléggé magukért beszélnek, amit végig hangsúlyozok, hogy türelem kell a sminkhez, sokat  kell satírozni a színeket, hogy szépek legyenek az átmenetek , a mintákra pedig szintén hagyni kell időt, nem szabad kapkodni.

I hope you like the look. Please vote and share, we’ve got only 4 days left from the contest! In case you’d like to try the look, here’s a bit of help. 🙂

xoxo Dorie

******************************************

Köszönöm szépen mindenkinek – ismerősnek, ismeretlennek – aki szavazott, azoknak pedig még jobban, akik meg is osztották a játékot! A dobogóra ugyan nem kerültem fel, de 1000+ nevezőből 5. helyet elérni szerintem elég nagy királyság! (Arról nem is beszélve, hogy vannak az életben fontosabb dolgok, mint egy sminkverseny, szóval jó ez így, ahogy van.) Köszönöm! ♥

Thank you for all of you who voted for me and who helped me collect even more votes by sharing the game. Out of 1000+ entries I came in 5th place which is just awesome. (Nope it’s not top 3, but I don’t mind. There are far more important things in life than a make-up contest.) Thank you! 

4 thoughts on “Kedvenc Halloween sminkem / My fave Halloween make-up look

  1. Pingback: Kedvenc Halloween sminkem / My fave Halloween make-up look | The WORLD is MINE

  2. Pingback: FF8 | D for Diamond

  3. Pingback: Hot mess… | D for Diamond

  4. Pingback: 25+ Last Minute Very Easy Halloween Makeup Looks & Ideas 2019 - Idea Halloween

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s