Pinterest: kipróbáltam / liked it – tried it

Közhírré tettem, amikor végül elcsábultam és regisztráltam Pinterestre. Azóta serényen gyűjtögetek és nézelődöm és lényegében csak cseszem el az időm ezerrel, de legalább egészen meg tudtam eddig állni, hogy tényleg mindent kitűzzek a táblácskáimra. (Itt megjegyzem: lehet jönni és követni, ha nem is az összes táblám, de azokat amelyek tetszenek.)

When I finally gave in for Pinterest I posted about it. Since then I’m wasting a lot of time on Pinterest, more or less being able to keep myself pinning only the best ones on my boards. Click here to see all my boards and hopefully you’ll like them enough to hit that follow button.

3D hand drawingHogy mi értelme annak, hogy 3D-s képet rajzolunk a kezünkről nem tudom, maradjunk csak annyiban, hogy tök buli és kedves ajándék lehet, ha a gyerekekkel együtt rajzolunk és színezünk, akár a falra is kikerülhet az egész család mancsa, színesen és 3D-ben. Az első próbálkozásom kicsit esetlen lett és vagy a színhasználat, vagy az ívek lapossága miatt nem az igazi, de attól még tökjó. Az élet apró örömei. 🙂

Drawing your hand in 3D with this technique does not save worlds or run a household, but it’s pure fun. You can make it with the kids and it could even make a nice gift. Like, have you ever thought about desinging all the family’s hands like this and putting them on the wall all of them together? My first attempt hasn’t been perfect, it’s either the colours I used or the arches are not high enough I don’t know, but I’m still happy with it. 🙂

alátétSzeretem az újságokat/magazinokat újrahasznosító ötleteket. Pár éve poháralátéteket gyártottam Otthon magazinokból, most ezt a csomagdíszt (ez most masni vagy virág?) kellett kipróbálnom. Könnyű sikerélmény és mutatós is. Én a közepét kicsit átvariáltam, de lehet, hogy jobb, ha az eredetinél maradtok.

I like the ideas of reusing newspaper and magazine sheets. Few years back I made a series of coasters out of some home styling magazine and now I had to try this bow tutorial. It’s easy, fun and looks cool. I alternated the middle part a bit, I guess it’s better if you keep it like the original.

giftAz ajándékot közösen adtuk, ezért úgy döntöttem, hogy kap egy szép színes csomagolópapíros csomagolást, majd azt még egyszer átcsomagolom a sima barna általános csomagolópapírral és azon milyen jól fog majd mutatni az újrahasznosított masni. Bingo.

The two of us gave the present so I decided to double wrap it. First layer was a nice wrapping paper and the second was a plain brown wrapping paper decorated with the recycled bow. Do you think it looked great? I do.

bowTöbbrétegű csomagolással meg lehet bolondítani nem csak az ajándékot magát, de az ajándékozottat is. Türelemjáték, de érdemes kipróbálni, milyen amikor mondjuk egy kis kitűzőt addig csomagoltok, amíg egészen nagy ajándék nem lesz belőle. Érdemes rétegenként váltogatni az újságpapírt, általános csomagolópapírt, magazin oldalakat és a díszes csomagolópapírt, mert így nem lesz az az érzése az ajándékozottnak, hogy nekiessen és szanaszét tépje az egészet. Vagy mégis?!

Using multiple layers in wrapping can take gifting to a whole new level. Of fun. It takes a lot of patience and time, but you can wrap up the tiniest present into a huge (heavy) one building up the layers of wrapping. I recommend different layers like magazine pages, newspaper, plain brown wrapping paper and fancy wrapping paper which keeps the one getting the gift just tearing up all they can at one move. Or maybe not?!

Mi mindent alkottatok már, amit az interneten (akár Pinteresten) találtatok? Egyáltalán szoktatok ötletek után a neten kutatni?

Do you like searching for DIY ideas on the net? What have you done already – found on Pinterest or any other page?

xoxo Dorie

3 thoughts on “Pinterest: kipróbáltam / liked it – tried it

  1. Pingback: Pinterest: kipróbáltam / liked it – tried it #2 | The WORLD is MINE

  2. Pingback: Pinterest: kipróbáltam / liked it – tried it #4 | D for Diamond

  3. Pingback: Pinterest: kipróbáltam / liked it – tried it | The WORLD is MINE

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s