Ez történt a héten… / Happy birthday Jessica Alba!

Egyszer volt, hol nem volt felfedeztem magamnak a TV-ben James Cameron Sötét angyal című sorozatát. Na, azóta is az egyik nagy kedvencem. Az, hogy csak tavaly, amikor ismételten ráébredtem, hogy ez jó és ezt nekem néznem kell, hányszor néztem végig az elkészült két évadot… Inkább hagyjuk. (Nagyjából kívülről tudom.)

A Sötét angyal főszereplője a héten 31. születésnapját betöltő kiskedvencem Jessica Alba. Sok pasival beszélgettem már arról, hogy azok a nők, akik nekünk lányoknak tetszenek, vajon tetszenek-e a fiúknak is és Jessica Albával kapcsolatban nem emlékszem negatív reakcióra. Kijelenthetjük, hogy a világ legszebb nője, aki mindenkinek tetszik?!

A képre kattintva eljuttok a heti divat cikkemhez. Jó olvasást, lehet “lájkolni” meg megosztani, de annak is örülök, ha csak elolvassátok és tetszik.

Jessica Alba Dark Angel

via cbc.ca

When long years ago I catched James Cameron’s Dark Angel on TV I got addicted immediately. Last year I found this series again and let’s not count how many times I’ve watched the two seasons it’s lived. I guess I know it by heart already.

The leading lady of the series is Jessica Alba and she’s one of my all time favourites. Maybe not by her acting skills, but she can sell me kinda anything anyway. I’ve discussed the difference of preferences of men and women when it comes to women and I think Jessica Alba was the only one who everyone liked. I mean really. Might this mean she’s the most beautiful women on this planet?!

Happy 31st birthday Jessica Alba!

Advertisements

2 thoughts on “Ez történt a héten… / Happy birthday Jessica Alba!

  1. Pingback: Dream on… | D for Diamond

  2. Pingback: Ez történt a héten… / Happy birthday Jessica Alba! | The WORLD is MINE

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s