Kész az új névjegyem! / New business card ready!

A Japánba repülés előtti napon futottak be a kicsikéim a nyomdából és azt kell, hogy mondjam, nehéz szülés volt, de szebb gyerek nem is lehetne! Az “apja” jó barátom, kicsit elvarázsolt művész-lélek, festésben, dekorban, grafikában verhetetlen. Ha érdekel, akkor megmutatom egyszer, hogy mit festett nekem az egyik szülinapomra!

Jó érzés, hogy végre nem csak szabadkozom, hogy a névjegyem “készülőben”, hanem egyszerűen csak előveszem – vagy egyet, vagy több színt, hogy lehet választani – és bezsebelem az elismeréseket. Itthon, Japánban. Mindenütt. Imádok alkotni!

my business card

a sminkes névjegyem
my make-up artist business card

My babies arrived from the printing house the evening before my trip to Japan so that I could take them with me! It took us a LOT of time to get them ready, but I think they were worth the waiting. Their “Daddy” is a good friend of mine, a real artistic-soul, he’s incredible with painting, decorations, graphics. You might be interested, I’ll show you the painting I got from him for a birthday!

Anyway, it’s an awesome feeling having my new business cards ready. No more: “I’m sorry, my business card is not ready yet.” – I just take one or more (so that they can chose the colour) out, hand them over and get my ego-boost by the compliments they get. They are success in Hungary, Japan – everywhere. I love creative creation!

Arra jutottam, hogy a névjegykártya tartóm sem lehet akármilyen, már félig készen van, de a tökéletes dekort megalkotni nem annyira egyszerű, mint gondoltam. Szóval erre még egy kicsit várni kell, de ha kíváncsiak vagytok rá, akkor jelezzétek, hátha az segít egy kicsit gyorsabban haladni vele. ;P

I came to the conclusion that with such business cards, their holder cannot be average either. I’ve already started to make it, but achieving the perfect decor turned out to be more difficult than I expected. If you’re interested in seeing it please make a note about it, some more motivation might help getting it ready. ;P

Ha szeretnétek a grafikusommal dolgozni, akkor írjatok nekem, megadom az elérhetőségét!

In case you’d be interested to work with my graphic artist, please contact me, I’ll get you over to him!

xoxo Dorie

Advertisements

2 thoughts on “Kész az új névjegyem! / New business card ready!

  1. Pingback: Sminkes referenciák / Make-up references | D for Diamond

  2. Pingback: Kész az új névjegyem! / New business card ready! | The WORLD is MINE

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s