Ez történt a héten… / Happy birthday! (to ME!)

Mostanra már bőven Japánban vagyok és a legutolsó dolgom akármelyik blogommal foglalkozni. Így ez – mily meglepő – egy előre programozott bejegyzés, amit később egészítek majd ki a linkkel. Az előző divatcikkes bejegyzésem követve megtaláljátok a cikket magatok is. 😉

Although by this time I’m already in Japan, don’t giving a damn about any of my blogs or so, here’s a pre-programmed post to remind you of the publication of the pre-submitted weekly fashion article. I’ll add the link when I’m back.

Mit keresek Japánban? Pont a szülinapomon? Igen! Ma van!
Tudtam, hogy a német barátnőm – Dela – megy ki Japánba, de amikor kiderült, hogy abba az időintervallumba pont beleesik a szülinapom, akkor elszállt az agyam. Eldőlt, hogy eljött az ideje, hogy valóra váltsam az álmot. És most éppen ezt élem meg. Majd utólag beszámolok róla. Vagy sem.

How come I end up in Japan exactly on my birthday? I knew that my German friend – Dela – was to go to Japan, but when it turned out she’s going to be there on my birthday it was clear I’m going too. So, I’m just living the dream over at the other end of the world and I’ll either write about it in details when I’m back or not.

A képre kattintva eljuttok a heti divat cikkemhez. Jó olvasást, lehet “lájkolni” meg megosztani, de annak is örülök, ha csak elolvassátok és tetszik.

boldog szülinapot

ez a kép a szülinapomon készült
yes, it was taken on my B-day

Advertisements

One thought on “Ez történt a héten… / Happy birthday! (to ME!)

  1. Pingback: Ez történt a héten… / Happy birthday! (to ME!) | The WORLD is MINE

Leave a Reply / Most szólj hozzá

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s